Mechanische ventilatie reinigen met professionele apparatuur

Wist u dat uw mechanische ventilatie reinigen essentieel is voor een gezond binnenklimaat? Wij raden daarom aan om uw ventilatiesysteem om de 5 jaar te laten reinigen. Daarnaast is het van belang om iedere 2 jaar een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw mechanische ventilatie naar behoren werkt en u kunt genieten van gezonde, schone en frisse lucht in huis. Verder zorgt periodieke reiniging en onderhoud ervoor dat er minder lawaai uit uw ventilatie komt en er minder stof in uw woning aanwezig is. Bij het reinigen van uw mechanische ventilatie wordt er gebruik gemaakt van professioneel gereedschap, reinigingsapparatuur en materialen van hoge kwaliteit. Is uw ventilatiesysteem aan een onderhoudsbeurt toe? Maak een afspraak voor het reinigen van uw mechanische ventilatie door te bellen naar: +31 629 403 450.

Mechanische ventilatie reinigen door ervaren service monteurs

Wij beschikken over professioneel gereedschap om uw mechanische ventilatie te reinigen. Met behulp van roterende borstels wordt het vuil in alle kanalen losgemaakt. Voor het afvoeren van het losgekomen vuil wordt er een krachtig afzuigsysteem aangesloten op de ventilatiebox die direct al het vuil wegzuigt. Hierdoor ziet u snel resultaat en zijn de kanalen weer volledig schoon. Op deze manier kunt u genieten van een goed werkend ventilatiesysteem en van een gezond binnenklimaat. Wij bieden u verschillende pakketten aan voor het onderhouden en reinigen van uw ventilatie. Wat al deze pakketten gemeen hebben is dat u kunt rekenen op een goede uitleg en professioneel advies. Vraag gelijk één van de pakketten aan door het contactformulier in te vullen.

Mechanische ventilatie reinigen

Mechanische ventilatie reinigen of vervangen

Twijfelt u tussen uw ventilatie laten reinigen of uw mechanische ventilatie vervangen? Het hangt natuurlijk van de staat van uw ventilatiebox af maar wanneer deze al minstens 10 jaar oud is, adviseren wij om deze te vervangen. Met een nieuwe mechanische ventilatie zult u minder last hebben van het geluid dat uit uw ventilatie komt. Ook profiteert u van een gezonder binnenklimaat en wordt het CO2 gehalte in uw woning omlaag gebracht. Uiteraard adviseren wij u graag welke optie voor u het meest voordelig is. Wij werken merkonafhankelijk en hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het vak. U kunt dus rekenen op een eerlijk en professioneel advies. Neem contact op voor meer informatie door te bellen naar +31 629 403 450 of te mailen naar info@tps-ventilatie.nl.

Menu