Mechanische ventilatie vervangen voordelen

Is uw mechanische ventilatie box minstens 10 jaar oud? Dan wordt het tijd om uw mechanische ventilatie te vervangen. Door uw oude box door een nieuwe generatie box met gelijke stroommotor te vervangen kunt u al snel 80 euro per jaar besparen. Door dit grote verschil heeft u deze investering al binnen 3 à 5 jaar terug verdiend. U bespaart niet alleen in euro’s maar een goed werkend ventilatiesysteem is ook van groot belang voor uw gezondheid. Dit zorgt namelijk voor minder stof in uw woning en een gezonder binnenklimaat. Hierdoor heeft u minder last van gezondheidsproblemen, zoals astma. Verder zorgt een goed ventilatiesysteem er ook voor dat het CO2 gehalte in uw woning lager is. Ook zult u minder lawaai vanuit uw ventilatie bemerken. Wilt u meer informatie ontvangen over het vervangen van uw mechanische ventilatie? Vul het contactformulier in en wij komen snel bij u terug voor een terugkoppeling!

Mechanische ventilatie vervangen

Mechanische ventilatie vervangen door experts

Wist u dat wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van ventilatie? Het vervangen van uw mechanische ventilatie kunt u dus gerust aan ons overlaten. Ook als u een ander probleem heeft met uw ventilatie kunt u ons om advies vragen. Ons service monteurs komen gelijk met een passende oplossing inclusief uitgebreide uitleg. Dit wordt altijd gewaardeerd door onze klanten want 100% van hen beveelt ons aan. Verder werken wij merk onafhankelijk dus hierdoor bent u altijd verzekerd van een eerlijk advies. Daarnaast hebben wij een landelijk actieve dekking en doen wij niet aan voorrijkosten. Op korte termijn een afspraak inplannen? Dat is zeker mogelijk! Bel naar +31 629 403 450 voor meer informatie.

Mechanische ventilatie vervangen of reinigen

Twijfelt u of het nodig is om uw mechanische ventilatie te vervangen? In sommige gevallen is het uw ventilatie laten reinigen al voldoende. Zeker als uw ventilatie nog niet zo oud is kunt u met goed onderhoud er voor zorgen dat deze nog een lange periode meegaat. Een mechanische ventilatie reinigen heeft nog veel meer voordelen. Zo zorgt u voor minder fijnstof in huis doordat de ventilatie naar behoren werkt. Ook is er minder co2 en vocht in huis aanwezig doordat er goed geventileerd kan worden. Wilt u weten of het nodig is om uw mechanische ventilatie te vervangen of te reinigen? Bel naar +31 629 403 450 en wij staan u graag te woord!

Menu