Ventilatie reinigen voor uw gezondheid

Heeft u het idee dat de luchtkwaliteit in huis niet optimaal is? Uw ventilatie reinigen zorgt er voor dat het binnenklimaat weer gezonder is. U merkt meteen dat het binnenklimaat frisser zal zijn. De luchtkwaliteit in huis is iets wat vaak wordt onderschat maar is van groot belang voor uw gezondheid. Het goed laten onderhouden van uw ventilatiesysteem zorgt er bovendien ook voor dat gezondheidsproblemen worden verminderd. Uw ventilatie laten reinigen is goed tegen allergieën en luchtwegproblemen. Wist u dat het wordt aangeraden om uw mechanische ventilatie iedere 5 jaar te laten reinigen? Zo bent u er zeker van dat uw ventilatie naar behoren werkt en kunt u genieten van gezonde, schone en frisse lucht in uw huis. Onze ervaren service monteurs staan voor u klaar en kunnen deze week nog langs komen. Bel naar +31 629 403 450 om een afspraak in te plannen!

Ventilatie reinigen om extra onderhoudswerk te voorkomen

Niet alleen voor uw gezondheid maar ook voor het ventilatiesysteem zelf is het belangrijk om deze te laten reinigen. Uw ventilatie periodiek laten reinigen zorgt ervoor dat deze langer meegaat en stiller is. Daarmee voorkomt u dus extra onderhoudswerk en dat uw mechanische ventilatie vervangen moet worden. Bovendien kunt u besparen op uw energiekosten door uw ventilatiesysteem goed te laten onderhouden. Door een efficiëntere werking bespaart u tot wel 80 euro per jaar op uw energiekosten! Verder is reinigen ook belangrijk om ongedierte in huis te voorkomen. Voor het reinigen van uw ventilatie bieden wij landelijke dekking en werken wij door heel Nederland. Voorrijkosten? Daar doen wij niet aan evenals lange wachttijden. Wij kunnen op korte termijn al bij u langskomen. Bel naar +31 629 403 450 voor meer informatie.

Ventilatie reinigen

Ventilatie reinigen met roterende borstel

Bij een mechanische ventilatie reinigen maken wij gebruik van roterende borstels die door middel van een flexibele slang in de kanalen worden gebracht. De roterende borstel zorgt ervoor dat al het vuil in de kanalen lost komt te zitten. Om dit vuil af te voeren wordt er een krachtig afzuigsysteem aangesloten op de ventilatiebox die direct al het vuil wegzuigt. Op deze manier kunt u genieten van een goed werkend ventilatiesysteem en van een gezond binnenklimaat. Door deze professionele reinigingsmethode wordt al het vuil snel verwijderd. Inmiddels hebben wij 10 jaar ervaring opgedaan op het gebied van ventilatie. Onze ervaren service monteurs zijn u graag van dienst. Mail naar info@tps-ventilatie.nl of bel naar +31 629 403 450 om een afspraak te maken.

Menu